Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada 17-21 aprilie a.c., se va desfăşura la Galaţi faza naţională a Olimpiadei la disciplina Religie. La acest important eveniment cultural-spiritual sunt aşteptaţi să participe peste 250 de elevi de la clasele a VII-a – a XII-a din toate judeţele ţării, clasaţi pe locul I la faza judeţeană a concursului.

Evenimentul organizat de Arhiepiscopia Dunării de Jos în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean – Galaţi, va fi găzduit de Liceul Pedagogic „Costache Negri” din Galaţi, Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi şi Universitatea „Dunărea de Jos”- Galaţi.

Olimpiada, ajunsă la ediţia a III-a, este un bun prilej de a evidenţia activităţile elevilor şi participarea activă a lor la disciplina Religie, precum şi implicarea exemplară a profesorilor de specialitate, în procesul didactic, dar şi extracurriculare.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a pregătit participanţilor deopotrivă elevi şi profesori un dens program duhivnicesc, misionar şi cultural de participare la Denii în Catedrala arhiepiscopală, pentru cunoaşterea frumuseţilor spirituale şi culturale ale zonelor de la Dunărea de Jos.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook