Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Duminica Floriilor, în toate bisericile din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos a fost săvârşită Sfânta Liturghie.

La Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi a săvârşit Sfânta Liturghie, în prezenţa rugătoare a mulţimii credincioşilor.

La momentul cuvenit, Chiriarhul Dunării de Jos a rostit rugăciunea de binecuvântare a salciei care ulterior, la sfârşitul slujbei, a fost oferită credincioşilor sosiţi în număr mare la Sfânta Liturghie.

În cuvântul de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit credincioşilor despre pelerinajul închinat Intrării Domnului în Ierusalim ca mod de pregătire a noastră pentru săptămâna Patimilor şi Învierea Mântuitorului Iisus Hristos.

La final, Chiriarhul a binecuvântat şi a premiat pe elevii judeţelor Galaţi şi Brăila calificaţi la faza naţională a Olimpiada de Religie, care se va desfăşura la Piteşti în data de 7 aprilie 2015.

Tinerii olimpici au primit din partea Arhiepiscopiei, Diploma „Vrednicia andreiană pentru tineri“, premii şi cărţi apărute la Editura Eparhiei Dunării de Jos.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook