Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 23 aprilie, în Sfânta și Marea Marți din Săptămâna Sfintelor Pătimiri, urmând îndemnul Evangheliei, o parte din copiii Grupului catehetic al parohiei Oprișenești, protoieria Făurei, județul Brăila, însoțiți de preotul paroh Vasiliu Silviu și de profesorul de religie Alin Zeca, au desfășurat două activități social-filantropice, ambele îndreptate către semeni de-ai noștri aflați în suferință.

Prima acțiune caritabilă a fost desfășurată în cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila, unde, tinerii împreună cu însoțitorii lor au oferit 17 pachete cu jucării, jocuri și obiecte vestimentare, copiilor internați în Secția de Chirurgie Infantilă a acestei instituții medicale.

Bucuria acestor copii a fost mare, întrucât Camera de joacă, lectură și socializareamenajată special pentru ei,a fost astăzi completată cu darurile primite.

În continuare, grupul de binefăcători de la Oprișenești s-a deplasat și la Centrului Social de Găzduire în Regim de Urgenţă din Brăila, unde au oferit 20 de pungi cu îmbrăcăminte persoanelor asistate acolo.

Activitățile de astăzi au fost posibile prin implicarea comunității satului Oprișenești și a altor oameni inimoși apropiațiai acestei parohii.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook