Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada 14–18 mai a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi s-a desfăşurat examenul de admitere pentru Secțiile Pastorală și Patrimoniu Cultural.

În zilele de 14 şi 15 mai a.c., a avut loc înscrierea candidaţilor, iar în ziua de 16 mai a.c. au avut loc vizita medicală - probă obligatorie pentru candidaţii de la toate specializările și probele de aptitudini, respectiv verificarea dicţiei pentru candidaţii de la specializarea pastorală (probă orală) și studiul formelor, culorii, desen după natură și compoziţie plastică pentru candidaţii de la specializarea patrimoniu cultural (probă practică).

Examinarea candidaţilor a continuat, în ziua de 18 mai a.c., cu verificarea cunoştinţelor generale de Religie - probă scrisă pentru candidaţii de la toate specializările, urmând ca marți, 22 mai a.c., să fie afişate rezultatele la probele de aptitudini, să fie depuse eventualele contestaţii, acolo unde metodologia permite acest lucru şi să fie afişate rezultatele finale.

Anul acesta, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi, s-au înscris un număr de 32 elevi, din cele două judeţe ale eparhiei, Galaţi şi Brăila.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook