Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 28 martie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop, în Protoieria Covurlui a avut loc şedinţa lunară administrativă, în cadrul căreia au fost analizate aspecte legate de programele educaţionale, social-filantropice şi administrative ce vor fi organizate de Sărbătoarea Învierii Domnului.

În cadrul conferinței a fost organizată o expoziţie unde au fost prezentate lucrările de la Concursul Catehetic National „Icoana şi Şcoala mărturisirii“ prezentându-se totodată şi rezultatele proiectului.

În conformitate cu programele social-filantropice eparhiale desfăşurate în perioada Postului Mare, preoţii participanţi au săvârşit Taina Sfântului Maslu, după care au organizat o activitate de binefacere în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea.

Cu această ocazie au fost donate 24 de dulapuri de haine în valoare de 7000 lei, la care s-au adăugat şi alte produse constând în alimente de bază, haine și produse de igienă, valoarea acestora fiind de aproximativ 4000 lei.

La finalul acestei activităţi pc protoiereu a adresat un cuvânt de învățătură,  mulţumind tuturor celor care au făcut posibilă această milostenie.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook